maandag 24 juni 2013

Vakantie

24 tot 28 juni 2013

Deze week staat in het teken van de vakantie. De kls helpen mee om de blokken te wassen, ze mogen met de laatste restjes verf vrij schilderen, ze mogen kiezen waarmee ze nog een laatste keer willen spelen in de tweede kleuterklas ...
JA de tijd van afscheid nemen van het tweede klasje komt nu snel dichterbij!
Op maandag lopen we nog voor broederlijk delen, dit was steeds uitgesteld vanwege het slechte weer ... De kls hebben er echt veel plezier aan beleefd! Bedankt aan alle sponsors voor deze loop! Samen met de hele school hebben we meer dan 700 km verzameld! Aan iedereen een dikke pluim! ( kijk eens naar de foto's)
We hadden ook onze jaarlijkse frietjesdag! De kls hebben gesmuld! (zie foto's)
Ook het laatste kiemmoment zit erop! Alle dikke duimen voor dit schooljaar zijn uitgedeeld.
Op dinsdagvoormiddag gaan we nog even de benen strekken. We sporten samen met het vijfde leerjaar onder leiding van juf Vivi.
We vieren deze week ook de laatste jarigen: Dikke proficiat aan Victor, Kobe en Eline.
Op donderdag mogen de kls even naar de peuterklas gaan spelen want na de speeltijd komen de kindjes van het eerste kleuter eens een kijkje nemen in de tweede kleuterklas. Ik denk dat ze het wel allemaal super zullen vinden om nog eens op de glijbaan te kunnen spelen bij juf Petra.
Vrijdag is dan echt de laatste dag. De kls mogen helpen om de banken en tafels te wassen, een leuk karwei! En daarna is het feest in de klas. We toasten en dansen op de komende vakantie!
Nu nog duimen dat we ook van de zon kunnen genieten in de vakantie!
Groetjes!