maandag 11 november 2013

Kleur!

11 tot 15 november 2013

Deze week gaan we verder op stap in de 'kleurenwereld'. Ook deze week komt er elke dag een nieuw kleur aan bod. De kls vinden het fantastisch om alle kleuren te ontdekken aan de hand van eigen spullen!
Ook elke dag komt een stukje van het verhaal van Bieke aan bod en het is telkens leuk om te ontdekken wat Bieke meeneemt naar de klas!

Deze week gaan we uitzonderlijk eens op dinsdag schrijfdansen ( oa door de repetities voor het grootoudersfeest)
We gaan ook kleuren tellen, een leuke speelse teloefening. Ik zal ook een kleine relaxatieoefening doen met kleuren als rode draad. Dat zal ook eens lekker deugd doen! We knutselen natuurlijk ook verder aan ons kaartje voor oma en opa. Elke namiddag staat er repetitie voor het feest op het programma.
Woendsdag gaan we rijmen met kleuren. De kls moeten bij elk kleur het passende rijmwoord zoeken, daarna mogen ze dit nog eens opnieuw doen met een werkblaadje. Ik vertel ook het verhaal van Eefje donkerblauw aan de hand de kamishibai.
In de godsdienstmomenten staan oma en opa centraal. De kls mogen vertellen over hun oma en opa en daarna staan de activiteiten die ze samen met oma en opa doen centraal.
Op donderdag gaan we kleurpotloden rangschikken van kort naar lang.
Vrijdag gaan we proefjes met kleuren doen. In de computerklas gaan we online kleuren en komen er kleurige ruimtemannetjes langs

Kijk zeker eens bij de foto's daar kan je kls in actie zien met kleur!

groetjes!